Snö, ingen lek!

Godkväll raringar!  

Den här dagen har varit oerhört mysig. Den började med att vi begav oss ut till Haverdal för underhållning i snön. Sex stycken testosteronstinnade, men ack så stiliga pojkar iförda termobyxor och mössor i alla dessformer beväpnade med spagar och skyfflar satte igång med att bygga en gigantisk snöfästning. Bygget började arta sig en liten men ståtlig fästning. Men oj så svårt det var att hålla händerna i styr för att inte krama allt för hårda snöbollar. Till slut så kom det första kramade vidundret vinande genom luften och snökriget var ett faktum! Efter ca två timmars hopp och lek bestämde vi oss för att bege oss mot metropolen Harplinge för ett besök i den ökände "pulkabacken". Dock var vi sex man på en på tok för lite rosa pulka, vilket ledde till att denna till syn så oskyldiga lilla pulkatripp snabbt eskalerade i ett hejdundrande snöbollskrig. Den här gången var vi dock enade och för motståndet stod ett par finniga småpojkar i trettonårsåldern. Efter att ha begravt var ända en i puder gick vi i samlad trupp mot våra besmyckade fordon för att åka hem till en skönsoffa och varm choklad.

Ikväll där emot är det slut på tramset, ikväll är det stenhårt fokus på partaj och alla dess tillbehör. Det råkar nämligen vara så att det är Fredriks absolut sista helg i Halmstad innan hans ljungfrufärd till Viva el London. Vemodigt men sant. Så nu sitter vi här hemma hos Herr Heinsvig iförda glitter och glamour i stor förväntan på vad Hawaiis pizzabud har att komma med på sin vita hingst. Närmare bestämt en Fiat Punto eller dylikt.

Hoppas ni kommer få lika roligt som oss ikväll, antingen med eller utan oss mastodonter.

Hjärligt ihjälkomna skall ni våras. Er fyr i dimman - Herr och fru Lindbergh/Heinsvig


Nedan ser ni Fredrik, då även han ville pröva på att vara maskerad jägare som de andra lumpenpojkarna under dagens bravader.


Pvkk™

Kommentarer
Postat av: Veronica Berggren

sv: haha jaa precis :D så stolt ;)

2010-02-21 @ 13:50:01
URL: http://veronicaberggren.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0