45 timmar sen..

Godmorgon kära Örebroare!
Hesse H is back in the blogg game och det känns fantastiskt att få live rapportera till er från alla konstiga hålor SJ ger mig möjlighet att besöka!
För alla där ute som lider av sleeping beauty syndrome kanske jag ska passa på och meddela att det råder kaos i Sverige.. För detta kan vi tacka vita stjärnor som kommer från himlen och sätter vårt land i chock varje vinter. Ärligt talat boys and girl snö är bara vatten fast i lite kallare form, och regn har vi ju aldrig i det långa landet falukorv?

Tanken var den att jag skulle va uppe i vår kungliga Hufudstad 23.44 söndag afton, Det är nu tisdag morgon och jag är fortfarande kvar på rätt sida Sverige.. De senaste dagarna har jag nog enligt SJ åkt 6 tåg men egentloigen bara suttigt på 2.. Svårt att tycka illa om detta underbara bolag som får magsår varje vinter det visar sig vara minus grader i Sverige..


Taken tyckte det va en vettig idee att rasa in när det redan rådde kaos i Göteborg..


Brandkåren och polisen såg sin chans att bli kändisar och spärrade av halva bygget


Om man var trevlig mot gossen i kassa i på SJ kunde man tillochmed få en sådan här trevlig lapp som förklarade varför man var kvar i det civila Göteborg =)

Snow, hey oh!

Jag blir så bitter!!

Varför är det så att det alltid ska vara massa problem när det är något man behöver göra? Hade massor med saker planerat att hinna med idag. Skulle köpa mig en fin ryggsäck, kontakt-tjofräser till uttagen i england, efter som dom tydligen ska vara lite bättre och lite finare. Hämta pengar på ett konto jag tydligen har enligt handelsbanken. Köpa snus! (viktigast) beställa tid för tatuering! jag vill ha min tatuering nu!!! åååååååh!

Död åt snön! Tur det är halvt vår i London :)

Man måste skapa ett behov för att kunna mätta ett behov.

Hallå där alla våra trogna läsare/fans!

En liten fråga till er bara... Vad vill ni se här på bloggen? Jag tvivlar på att ni som läser den här bloggen vill läsa om våra favoritplagg i garderoben eller om vilka krämer som gömmer sig bakom våra badrumsspeglar. Eller är det så? Själv kände jag att våra makalösa fredagstester hade stor framgång när vi väl började skriva.

Skriv en liten tjusig kommentar om vad det är ni vill se, så ska vi se på fan ;)



PVKK™
- Er räkmacka på ålandsbåten.

Snö, ingen lek!

Godkväll raringar!  

Den här dagen har varit oerhört mysig. Den började med att vi begav oss ut till Haverdal för underhållning i snön. Sex stycken testosteronstinnade, men ack så stiliga pojkar iförda termobyxor och mössor i alla dessformer beväpnade med spagar och skyfflar satte igång med att bygga en gigantisk snöfästning. Bygget började arta sig en liten men ståtlig fästning. Men oj så svårt det var att hålla händerna i styr för att inte krama allt för hårda snöbollar. Till slut så kom det första kramade vidundret vinande genom luften och snökriget var ett faktum! Efter ca två timmars hopp och lek bestämde vi oss för att bege oss mot metropolen Harplinge för ett besök i den ökände "pulkabacken". Dock var vi sex man på en på tok för lite rosa pulka, vilket ledde till att denna till syn så oskyldiga lilla pulkatripp snabbt eskalerade i ett hejdundrande snöbollskrig. Den här gången var vi dock enade och för motståndet stod ett par finniga småpojkar i trettonårsåldern. Efter att ha begravt var ända en i puder gick vi i samlad trupp mot våra besmyckade fordon för att åka hem till en skönsoffa och varm choklad.

Ikväll där emot är det slut på tramset, ikväll är det stenhårt fokus på partaj och alla dess tillbehör. Det råkar nämligen vara så att det är Fredriks absolut sista helg i Halmstad innan hans ljungfrufärd till Viva el London. Vemodigt men sant. Så nu sitter vi här hemma hos Herr Heinsvig iförda glitter och glamour i stor förväntan på vad Hawaiis pizzabud har att komma med på sin vita hingst. Närmare bestämt en Fiat Punto eller dylikt.

Hoppas ni kommer få lika roligt som oss ikväll, antingen med eller utan oss mastodonter.

Hjärligt ihjälkomna skall ni våras. Er fyr i dimman - Herr och fru Lindbergh/Heinsvig


Nedan ser ni Fredrik, då även han ville pröva på att vara maskerad jägare som de andra lumpenpojkarna under dagens bravader.


Pvkk™

Efter regn kommer solsken!

Gooood mooorning blogglovers!

Vilken fantastiskt spännande dag vi har framför oss idag, inte minst för att jag och Linus gick och la oss ca kl 08:00 imorse. Utan för att IDAG, då händer det grejer!

På dagsschemat står det stort och tydligt:
1 - Kaffe!
2 - Snögubbeformatering ( kan om möjligt bli världens snyggaste!)
3 - Fotografering
4 - Eventuell ölförtäring!

Vad ska ni tjusiga människor hitta på under denna magiska dags förlopp, något skojigt, något att dela med er utav eller rent utav bjuda med oss på? Spännande!

We'll keep in touch !

Era termos i vinterkylan - heinz-berger! (fyndig namn-blandning)



Pvkk™

Bättre sent än aldrig...

Tjaaa baaa!

Eftersom jag, Fredrik, och min kära vän Linus inte längre kommer att bo i samma land, kände det att det var dags att börja blogga igen för att fortsätta med att nå ut med våran kärlek till livet och varandra.
Bloggen har legat nere ett tag, vilket vi ber så hemskt mycket om tusen kronor för. Men nu, mina, våra kära vänner, så är det dags igen!

Ansvarig för åvanstående stavfel.. Yours, Lindbörger!

Pvkk™





RSS 2.0