I can make you wet in one second

Vi tröttnade lite på allt snack om att vi har blivigt lite snälla och barmhärtiga som hämtade Frida igen efter vi dumpade henne så kände att det var dags att börja kriga igen. Medans Lajff fjollorna försöker knäcka oss med ord och verbala påhopp tar vi kriget ut på Halmstads gator! Att oskyldiga kan skadas är inget vi kan ta hänsyn till, det är ju trots allt krig!



Bring down water, bring down hell!
LO

Brainstorm....

I ett tidigare inlägg har Olof förklarat hur mycket man tänker under ett toabesök, men Christoffer "tuffe tuff" Johansson har satt ribban. Denne snart fullvuxna pojke med små skäggfjun på sin haka har tidigare idag brainstormat någon sagolikt inne på figgan. Här kommer följderna...


>--->> Toffe <<---< säger:

ey

lindbergh. - pvkk! säger:

?

>--->> Toffe <<---< säger:

jag sket nyss, så du vet när det stänker tillbaks vatten upp vid röven, jag kom på vad det kan kallas

lindbergh. - pvkk! säger:

vad?

>--->> Toffe <<---< säger:

man har då blivit utsatt för en payback

lindbergh. - pvkk! säger:


HAHAHAA

>--->> Toffe <<---< säger:

det min vän

kallas en brainstorm



Vi här på PVKK älskar denna varelse....


LO - PVKK

Sverigesoriginal.blogg.se

På senaste tiden har det hänt grejer i pvkk's värld! Mister Carlsea the man har slutat skriva för prospects men han behåller fortfarande samma roll i kriget. Istället har han tagit på sig ansvaret att göra världen lite roligare genom att starta en blogg där han bara länkar till kul videoklipp! Ni hittar honom på http://sverigesoriginal.blogg.se/ så check it out när vi inte bjuder på något spännande här!

Tänkte även ta tillfället i akt och dra en kärleks förklaring till den lilla killen med de sjukaste vaderna, eller Oskar Karlsjö som han egentligen heter. En man som har betytt mer för mitt liv än vad kanske många kan tro! Historian börjar med att jag såg upp till Oskar när jag började på kanotklubben, på den tiden var han redan en väletablerad elit kanotist med galen fart i paddlen. Efter år av mycket blod, svett och tårar befann jag mig äntligen på samma nivå och hade även kommit den här fantastiska pojken betydligt närmare!

Många resor och dumma påhitt har vi delat tillsamans tack vare kanoten, många av sakerna är för äckliga för att tas upp här men ni kan ju själva föreställa er vad små pojkar roar sig med när testoseron nivåerna är lite väl höga.
Efter allt resande var det dags för det stora valet, vilken linje skulle vi gå på gymnasiet? Mr Carlsea valde samhäll idrott medans jag tog ledarskap. Dock kände jag redan efter en vecka att ledarskap inte va min grej så jag gick över till samhäll idrott där jag hitills bara kände Oskar. Detta är antagligen det bästa valet jag gjort i hela mitt liv då jag aldrig har trivts så bra i en klass som jag gör i SPI06B!

Sen var det då dags för mönstingen inför lumpen, självklart kände jag mig tvungen att slå Oskar genom att komma in på något ballare än honom! Egentligen hade han nog bättre på alla tester än mig men eftersom han är halvblind blev han placerad på att springa ut från pansavagnar medans jag får åka båt i skärgården hela dagarna. Så lite häftigare blev jag trots allt!

Medans jag skrivigt denna texten inser jag hur mycket inflytande Oskar faktiskt har haft i mitt liv, vem vet var jag hade varit utan denna fantastiska pojk!



Oskar Karlsjö, my big brother who I always try to beat!
En ödmjuk och tacksam Olof



Vänstertrafik i Sverige?

De farliga groggludrena ville ha filmen när vi kidnappade Frida Ball(e). Men på grund utav rättighetstvister så var vi tvugna att ladda upp den först.






PS. LAJFF's "diss" på deras hemsida säger mer om dom än om oss... pinigt :S DS.


LO - pvkk™

Fredagstest, schtek på stranden

Denna veckan kände vi att det va dags att plocka ner nivån på testet lite efter den brutala chilli tävlingen. Därför styrde vi bilen mot det stora blå trots att himlen var mulen och termometern visade lite tråkigare temperaturer. Få saker är så mysigt som sand mellan tårna och en naken bringa trots att betong kepsen sitter som gjuten på huvudet.



Snygga bilder från dagen kommer även så fort dom flugit genom rymden och landat på min hårddisk!

LO

3-0

För er som inte har sett matchen så säger jag bara skit i att se reprisen... 3-0 och tredje perioden började precis, skit match! Ölen smakar dock bra så vi får se vad som händer under resten av kvällen..

En besviken LO

Skiter björnen i skogen?

LAJFF, ni är på väg utför.
Efter erat långa utlägg om att vi på PVKK-redaktionen INTE har någon lagsammanhållning, så kände ni er väldigt kaxiga. Men hur är det egentligen i groggludrenas läger? Efter våran lilla kidnappning utav Frida Balle så ville inte ens hennes illojala "vänner" komma och rädda henne. Vi får se vad framtiden har att komma med, men vi kommer att krossa er små barbiesar!!!!!!!!
Over and out - LO, Din kaffetermos i gryningen
BTW, Frida Rasp är en nååb..

1-1

God alldeles för tidigt morgon mina vänner. Precis efter mobilen väckte mig imorse kom min mor in och sa att jag nog borde skynda mig upp idag. Våra älskade små flickor hade nämligen bestämt sig för att reducera matchen till 1-1 genom att lägga ut lite toapapper i min trädgård. Jag, mor och dom två gamla på ovanvåningen tyckte det va vacker och funderade på att behålla det. Dock trodde vi inte våra stela grannar skulle tycka det va lika kul så jag fick offra tio minuter medans gröten svalnade på att städa.

Vi önskar våra motståndare välkomna in i matchen och tacar för att vi fått en anledning att hämnas!


Plocka toa papper på morgonen, 4 av 5 toasters. kanon kul!

Later
LO

BARA DÖÖÖÖÖÖNA IN DEN KENNY!

HEEJ BLOGGÄÄN!

Efter att ha svettats intensivt under hockeymatchen så är jag nu lugn och sansad igen, nästan. Märkligt hur man kan bli så otroligt glad för två mål och sen om möjligt helt vansinnig för ett litet mål och sedan överlycklig igen. Sport är fantastiskt! Jag är kär i Kenny Jönsson speciellt eftersom han just denna kväll botade Olofs magsår och mina torretsliknande aggressionsanfall efter tjeckiens reducering.

Nu ska jag sova för att bereda mig på en fantastisk skoldag imorgon! Olof sussar säkert redan som en bebis om jag känner honom rätt, vilket jag gör. : )

With love - LO

PS. Vi tycker vi samlar våra prospects och de andra boysen för att mysa tillsammans som riktiga män gör framför hockeyn! :) DS.

Sover Dolly Parton på rygg?

















Denna dagen har jag spenderat med att göra inte ett skit. Drog till skolan och hade inte en ända lektion, drog hem utan ork att sätta mig att plugga. Satt och blev tjock framför datorn en stund sen gick jag ut och gick en runda den gamla hängningsplatsen galgberget. Därav bilden för er med lite slöare maskineri.

Beträffande kriget kan jag skrämma upp våra fiender med att vi är enade igen och vi ser rött! Senaste beskedet från små flickorna var att veckans utmaning var mer en mysig öppningscermoni.. Det va ni som startade krig mot oss, aldrig hört om nått krig där någon grillar korv med sina fiender medans man kollar på solnedgången men det bli säkerligen kalas. Vänta er inte en lika mysig utmaning från vår sida bara.

Jag kommer alltid vara en krigare till häst men armén som jag möter ska va den som är bäst
Lars-Olof

Man united <3

Finalen here we come! Underbar match som manchester supporter även om vi punkterade matchen på under en kvart.


För övrigt tror jag Lars-Olof är en enad person igen efter vår första riktiga fight. Dock är det nog min tur att lacka nu eftersom Lars inte kom och kollade fotboll med pojkarna! Får se om jag förlåter han under nattens gång eller om jag går runt och är arg imorgon med.. Time will tell!

Krigs info: Det har nu gått tre dagar av vad som skulle kunna vara världens lamaste krig, små flickorna har fortfarande inte hämnats för äggkastningen och deras utmaning va lamare än tankarna jag får när jag tänker på matte... Det vill säga allt mellan att kastrera mig med en smörkniv och se hur långt det det tar innan man förblöder om man skär av ena lilltån.

LO

En pojke med svansen vid sidan om benen...

JAG VILLE BARA KÄNNA MIG SOM EN I GÄNGET! :( JAG ÄLSKAR DIG!!!





Intigerna duggar tätt.

Pvkk har under de senaste dagarna gått från att vara en trevlig familjeblogg till en riktig dokusopa. Inte nog med att vi ligger i krig mot ett gäng små flickor, nu är även radarparet Lars-Olof splittrade.
För att hålla er läsare uppdaterade kan jag delge er att bråket startade med att Lars tyckte jag var självisk som inte hade frågat honom om han ville va med och kolla fotboll ikväll. Svaret från min sida blev att han äbndå alltid satt och snackade skit och störde matchen. Därefter va det igång, Lars och Olof undvek varandra i skolan och vägrar fortfarande prata som två civiliserade människor.

Hann knappt komma hem innan Lars började skicka sms där man tydligt kunde se att han saknade mig. Petetiskt.. Jan finns här för Lars igen när han känner sig redo att säga förlåt och ta det här som en vuxen man. Tills dess väljer jag att fokusera på det riktiga kriget, varesig Lars är med eller inte.

http://prospectstillpvkk.blogg.se/ har redan uttalat sig och det råder ingen tvekan om att de låter oss sköta våra konflikter själva medans de fokuserar på kriget. Your on your own now Lars tills du inser hur mycket jag gör för dig varje dag!



En sårad Olof

Congratulations. Your now fucking with the best!

Under gårdagskvällen förklarade ett gäng mindre manliga varelser krig mot er bibel, vår blogg! http://killarvilltjejerkan.blogg.se/ har de borttappade små liven valt att kalla sig.

Trots att vi precis hade tryckt i oss lite för mycket chilli när vi fick nyheten i våra mobiler förstod vi vad som gällde. Lika miljömedvetna som vanligt trängde fyra pojkar in sig i två bilar och flög ner till statoil, en minut innan stängning. Ägg inhandlades och vi satte oss i bilarna och drog till slagfältet. Tack vare brutal intelligens och lite hjälp av modern teknik lurade vi våra fiender rätt i vår perfekt gillrade fälla. Himlen blev vit av ägg och små flickor blev drängta av kladdig vätska. Groggludrernas ända respons var sms till bredden fyllda med hat minus gurkmajonäs, vi skakar i skorna. Har alltid fått höra att man ska välja sina strider nogrant, något vår nya fanclub tydligen har missat. One nothing är ställningen i kriget och we aint backing down!

Under gårdagen skaffade vi även en prospect avdelning med lojala killar som står vid vår sida in i döden!
Ni hittar dem på http://prospectstillpvkk.blogg.se/

If you mess with the bull, you get the horns!
LO

Fredagstest! Vietnamesisk chilli

Sådär ja, dags för ett fredagstest. På en söndag denna veckan, vi blir bara sämre och sämre!
Vi tror dock ingen blir besviken ändå då detta testet är något i särklass! Vi bjuder på kritvita ansikten, tårar och andra kroppsvätskor. Precis som ni älskar det!
Nu ska ni få svar på den stora frågan i livet, är det Lars eller Olof som är bäst på att äta chilli?



Era offerlam i kriget mot godheten
LO

RSS 2.0