Ca 24 timmar efter Olof kom av tåget

Goderafton landkrabbor och badkrukor!

Nu har Olof varit hemma i Halmstad igen i snart ett dygn, han vill redan tillbaka! Huset är tomt, maten får han laga själv och han har en hög med plugg att gräva ner sig i...

Dagen till ära har jag sovit länge, avnjutit en fantastisk måltid i skolans matsal och haft en grymt skoj egelska lektion där vi fick spela teater! Namedrop: Frida Hall, Tuffe Tutt och Lars!
Efter detta satt vi ute i solen en stund och väntade på glädjebesked från Gollum med det visade sig att hon var en förlorare... Så vi hämtade henne och drog och käkade glass i solen istället. Tuffe Tutt fick köra eftersom någon jag tänker skita i att namedroppa failade sin uppkörning.

Som vanligt fick jag skuldkänslor efter jag ätit glass så jag snörade på mina sprillans nya M 90 kängor och slängde ner allt möjligt som vägde i väskan och gick en promenad. En timme och fem minuter senare var jag hemma, hälarna mådde halvdant och höger axeln värkte av de futtiga elva kilona jag slänge på ryggen.. Men 7 km promenad kändes ändå som ett ganska bra jobb så jag firade med köttbullar och makaroner.


2 skärmar kändes lite snålt idag så laptopen fick va med och leka också..

Efter maten slänge jag ihop en vacker power point till mitt PA jag ska redovisa imorgon med hjälp av hjälten Carlsea! En grabb som bara växer med uppgiften, vad man än slänger till honom så löser han det med bravur! Lite synd bara att han är blind så han hamnade på pansar i skövde men sånt händer..

Lars-Olof ser fram emot öl och fotboll på onsdag med förhoppningsvis ett gäng glada gubbar och en mysig frukost på torsdag istället för kultur dag på Sannarp!

Peace love and all this other shit they talk about in hip-hop albums!
LO

You call it hell, we call it home!

Time to drop the big bomb! Olof är på göteborgs tågstation och bara en och en halv timme hemmifrån :D

Nu är mitt första besök på mitt nya hem avklarat och jag har en skön känsla i kroppen! Visst tågresan fram och tillbaka är dryg men med den utsikten jag kommer vakna till i ett år kan jag leva med det! Hur många får vakna till soluppgången över stockholms skärgård med vacka stridsskepp vid bryggan?

När jag kom fram till Stockholms central igår kände jag mig verkligen som en småstads pojke borttappad i betong djungeln men det va bara att kolla efter pojkar i undefär samma ålder med tränings bagar så hade man fixat ihop sitt rese crew. Det visade sig dock ganska fort att mina nya vänner var både äldre och kallade som befäl så jag var både yngst och lägst i rang, dock besitter man hyffsade sociala kunskaper och fick hängamed dem ändå. Med en gemensam ansträngnng lyckades vi komma på rätt pendeltåg och tillslut även rätt buss.

Väl framme i Berga blev vi insläppta på regementet och avprickade på låga listor. Vi fick även en fin dagordning och insåg ganska fort att det inte bjöds på någon kvällsmat, dock lyckades vi hitta en skön snubbe som hade kört bil från Helsingborg som också var hungrig så vi trängde in oss i hans Volvo och drog in till Västerhaningen och tryckte i oss en välförtjänt pizza. Väl tillbaka på Amf1 spelade vi lite kort, glodde tv och bekantade oss, när klockan närmade sig 2300 kröp vi ner i våra våningsängar och släckte lamporna.

Halv sex vaknade min utvilade kropp, redo för min första dag i det nya livet. Runt klockan sex tyckte även mina rumskompisar att det va morgon och vi började bädda av sängarna och liknande. 0700 sharp var det uppställning i korridoren och visitering av rummen, proffsiga amfibiesoldater som vi är var allt i kalas skick och vi fick dra ner till Valhalla för att käka. Frukosten var ungefär som hotel frukost förutom att vi inte fick någon frukt, men vitaminer är ganska överskattat ändå! Efter frukost blev det gruppindelning och alla hårda kilar (inklusive mig själv) hamnade i Cesar. Hela dagen glänste vi i 2 perfekta led med klockren disciplin!

Dagen var ungefär som julafton, fick mest paket hela dagen! Det bjöds på sprutor, kängor, special inlägg för kängorna, sockar och grejer. På sjukhuset vann jag tävlingen med besök i imponerande 5 rum! Även om folket var lite sega efter dålig sömn hamnade ett barnsligt leende på allas läppar så fort vi fick se dom fantastiska stridsbåtarna vi ska vistas på, har en känsla att detta året kommer va något man minns för alltid!



Efter många timmar på tåg, öl på någon bar i stockholm och mycket skitsnack lämnade mina nya vänner mig ensam på tåget från göteborg. Känns inte så farlig eftersom jag bara har nån timme kvar tills jag är hemma.

Små trött efter en lång dag men ändå lycklig
LO

Tåg från Sveriges framsida till hufudstaden

Time for raportering 2!

Första tågbytet är alklarat för en stund sedan och trots folk bristande tro på Olofs hjärnkontor lyckades jag hamna på rätt tåg än en gång! Denna gången är det X2000 som gället, sköna stolar och snabbare internet är väl de ändå possitiva sakerna jag har att säga. Annars är det svinvarmt och långtråkigt... Försöker pigga upp mig själv med "in the navy" och projekt arbete, visst är väl livet underbart!

LO

Raportering från en man i farten

Idag är Olof ute och åker tåg. Helt själv.... Därför kan ni räkna med gott om uppdateringar under dagen gång!

Olof har nu åkt tåg i 15 minuter. Olof är redan trött på att åka tåg. Olof hade heldre varit ute i solen än åkt tåg. Olof har nu bara sex och en halv timme kvar eller nått sånt. Olof är glad att han tog med sig laptopen.

Min kära kompanion låg sist jag kollade kvar och vilade i sängen trots att det är sinnessjukt bra väder ute! Ska inte klaga på honom, det hade jag också gärna gjort om jag kunde.

Igår var vi ute nytra, moon va helt dött iprincip. Tyckte dock det va helt okej ändå, träffade många trevliga människor och vidare utvecklade vår älskade dans pistolen! Vi började även med en ny dans kallas butterfly som vi förhoppningsvis kan ha premiärvisning för här senare under dagen! Ni kommer även få se Olof i rosa kort kjol, galet sexigt!

Plugget väntar, hörs när jag sitter på nästa tåg!
LO

Vi är inte arga, bara omåttligt ursinniga!

Tuffe tutt har precis dissat oss hårt på telefon. Bevisligen vill han inte vara en av alla grabbsex män länge!
Förövrigt har han fått 2 prickar idag så om nån hör han snacka skit så ring direkt så trycker vi upp en snackar tröja till honom!
Kul att ha känt dig Totte, nu e du helt ensam i världen. Ring inte oss när när stormen blåser som värst, vi är inte din stabila klippa längre!

Mvh: en kluven lars-olof...

Fredagstest mentos och cola!

Efter att ha studerat "youtube-filmer" om detta fenomen flitigt så bestämde vi oss ganska snabbt för hur veckans fredagstest skulle se ut. Vi skulle alltså förtära dessa härliga freshmakers och sedan svepa cola för att se om vi kunde uppnå samma effekt, fast inuti magen. Kanske kommer det upp för vägen det så fint slank ner? Här nedanför har ni resultatet... ;)






LO - pvkk™

Det va bätte förr?

Ber om ursäkt för att vi har blivigt ännu sämre på att blogga men nån taskig kille kallas plugg har snott mitt liv...
Finns inte så mycket att blogga om egentligen, mina dagar är fyllda av kaffe missbruk och plugg ungefär. Ändå har jag en känsla att jag aldrig kommer bli klar innan studenten...


Positiv människa som kan muntra upp mitt liv söker!
(Jag kan dansa också)

LO

Olofs första möte med Kalle-fille

Ber om ursäkt för den missvisande rubriken då detta möte ännu inte ägt rum men vill så gärna delge mina förväntningar på nästa helg! Efter att ha lyssnat på Carlseas lipande under och efter sin infohelg kände jag att det var dags att avslöja de hårda pojkarnas planering:

08.00-10.00 Prins Carl Philip bjuder på champagne frukost och mingel i två timmar
10.00-12.00 Båttur med tillhörande wakeboard åkning och bus
12.00-13.00 Lunch med kungen ute på Drottningholm
13.00-14.00 Hattutprovning och lerduve skytte
14.00-16.00 Siesta eller valfritt lek och bus på Daniel Westlings gym
16.00-17.00 Eftermiddasfika (Bailys och diverse småkakor)
17.00-17.30 Taskvaskning och mys i duschen (förberdelser för krogrunda med Daniel Westling)
17.30-18.00 Svävartur till Sture Hoff
18.00-20.30 7 rätters meny på Sture Hoff
20.30-22.00 Prinsessan Lilian bjuder på kemilektion i baren
22.00-22.10 Vickan berättar om förhållningsreglerna inför krogrundan tillsammans med Madde
22.10-???? Fest med Madde och hennes groggluder till följeslagare, Görans Persson står för kalaset
(Någongång under kvällen i dimman) Fysttester dvs. diverse kropssvätskor som ska mixas
06.00-08.00 Helicopter taxi hem

Tack och hej gåslever patè
LO

Fredagstestet kattmat!

Här kommer då veckans fredagstest! Förseningsavgiften bjuder vi på denna gången!



LO

Jag har en bulle i örat

Hjärtligt ihjälkommnas ska ni vara även denna fina blogg söndag! Då kryssar vi av en suddig helg till och konstaterar att jag glömde slänga upp fredagstestet i fredags, mitt slöa internet, förfest, alkohol och youtube gick inte så bra som jag hoppades på... Den kommer upp senare idag det lovar jag! Kan ju spoila lite att det handlar om katter!

Förfesten igår ägde rum hemma hos Josse, det tackar vi för! Sedan var det "maskerad" som stog på schemat. Enfärgat var det som gällde och tanken från början va att gå som svart men när folket såg min röda bringa konstaterades det att jag borde gå som rosa. Josse fixade fram ett snyggt och aldeles lagomstort linne till mig och sedan drog vi hem och hämtade mina rosa skidbrallor. Väl på festen var det dags för ölhävar tävling där jag och Martin var stolta representanter för lag lite bögig färg. Vi vann enkelt gruppspelet men blev av någon konstig anledning diskade och fick inte gå vidare till semifinal, dock inga hårda känslor för det då varken jag eller Martin behövde mer öl i våra strupar.


Kvällens värd visar upp sina ninja skills

Nu ska jag försöka få nått ätbart i min lilla mage innan jag gör nått annat med mitt liv.

LO

Dagen efter Fredag

Då sitter vi här dagen efter Fredagen. Gårdags kvällen
började trevligt med grillmys och lite förfest at my crib
innan vi drog oss in till staden.



Tillbaka till verkligheten och idag. Lars Olof vaknade upp i samma säng och rummet luktade skabbigt spritskåp, Olof led av en släng betongkeps medans Lars gjorde ett stabilt intryck redan imorse. Lars drog sedan och kollade på handboll i någon håla medans Olof ringde in Gabbe som hjälpte honom att schteka i solen. SÅ nu är jag kräftfärgad och laddar inför Johannes Odds 20 års fest ikväll, be there or be någon annan stanns!

LO

Värden i världen

Just nu diskuterar vi värden i världen, här kommer en lista med de viktigaste värderna vi kommit på:
  • YPK värde: yrsel per krona. Hur snurrig du blir i huvet per krona svenska dollars
  • PH värde: Patt och häckvärde. Du bedömmer byst och stjärt med en skala mellan 1-10 och lägger ihop kroppsdelarnas värde. Max värdet är alltså 20.
Förövrigt så var Olof och Bernt ute och testade mackar innan idag, Statoil är grymt otrevliga medans Shell har service! testet gick ut på att hitta en anställd som var villig att fylla på luften i våra däck..

Catch us up later!
LO

Förfest pågår!

Just nu är jag en mycket social bloggare som sitter och bloggar medans grillning och förfest pågår i mitt eget hus!

Det började med mindre givande skola vilket sedan övergick till har och våld mot Sture gymnasiet!

Misshandel mot stures studenkommites brevlåda!

Efter ett sture besök käkade jag (Olof) china mat med min kära far på Östrastranden, grymt mys!
När maten var slut drog jag till kanotklubben för att sjösätta Dogges och Släggans flotte och skratta åt dem medans de badade i den galet kalla Nissan!




Just nu pågår som sagt förfest och jag känner att ölen smakar för bra för att skriva fin text så vi avrundar här. Fortsättning följer efter Moon när vi är riktigt goa i hågen =)


Dagens misslyckande!

Namnedrop;
Frida Hall

LO


Är det här spermabussen till Tallin?

HEEEEEEEEI BLOGGÄÄN!

Sitter här och kissar ner mig utav skratt tittandes på filmer när folk gör sig groteskt mycket illa. Det är helt otroligt vad kul det är när andra människor får ont eller misslyckas, jag kan verkligen inte sluta skratta. Sök på "faceplant compilation" så förlänger du livet med typ 30 år :D

Funderingar en onsdags eftermiddag

Har nu under den senaste halvtimmen suttit och funderat och diskuterat med mig själv i den mysiga odören som lätt uppkommer i husets minsta rum. De djupaste funderingarna har handlat om min skolgång som är på väg rätt ner i en djup vallgrav den aldrig lär hitta upp ur igen, varför kan jag inte bara plocka ut tummen ur hålet där solen aldrig kommer skina och ta tag i skiten?


Favorit tänkar tronen!

Precis som alla killar föredrar jag att skylla ifrån mig på nått annat, i detta fallet att jag är dum i huvet. Tyvärr tror jag ingen läkare går med på det.. Möjligtvis lätt dyslexi men mer tror jag tyvärr inte dom köper..
Många tycker väl jag är lat som inte gör uppgifterna i tid men jag tror faktiskt inte det handlar ett dugg om det. Så högt värderar jag inte TV-soffan att jag inte orkar resa mig upp och sätta mig vid datorn i en timme och skriva ett arbete. Jag tror faktiskt det handlar om rent och skärt ointresse, redan första gången jag satte min fot innanför skolans dörrar kände jag att detta inte var nått för mig.

Det finns faktiskt skolämnen som kan fånga mitt intresse även om det är få lärare som lyckas. Har absolut inga problem att lyssna och ta åt mig om det handlar om nått som känns viktigt. Ta inte illa upp nu alla historiaforkare som läser denna bloggen men det är få saker som intresserar mig så lite som vilka hålor Gustav Vasa besökte under sin flykt på skidor.. Ta typ psykologi istället, där är det faktiskt ofta min egen hjärna det handlar om. Skiter fortfarande totalt i hur hjärnan är uppbyggd men jag kan endå relatera till mina egna tankar!

Ni får säga vad ni vill men matte måste vara det onödigaste skolämnet någon nånsin har satt in på alla elevers scheman. Visst ska man bli ekonom kan det väl va bra att veta hur man slår på en miniräknare men när tusan kommer jag dra kvadrat roten ur något? Ännu värre va det när man va lite yngre och alla lärare tvingade oss att räkna huvudräkning, förlåt men redan när jag föddes hade någon kille alternativt tjej uppfunnit en fin lite plastbit vi brukar kalla miniräknaren. Varför ska jag sitta och aktivera mina hjärnceller på nått när det finns teknik som underlättar arbetet? Kom nu inte och säg att man kanske inte alltid har en miniräknare i fickan. Jag kan knappt lämna mitt rum utan att ha mobilen med mig och redan den första mobil jag ägde hade miniräknare...

Som vanligt hade vi inte vår riktiga lärare i naturkunskap idag, vilket inte gör så mycket gå hon är lagom pedagogisk ändå. Kanske inte ska skylla allt på henne, en idrottsklass är inte de optimala eleverna till Naturkunskap B...
Kan erkänna att jag sov mig igenom större delen av lektionen tills ämnet hembränning kom upp, äntligen lite verklighets relaterad fakta man faktiskt kan ha nytta av! Utan att dömma någon fick jag en känsla av att vår vikare hade viss förkunskap om ämnet, visste precis vilka temperaturer som gällde och hur man renade vätskan om man fick i lite fel ämnen. Kul att se att även natur lärare är människor med ett liv!

Den sista funderingen idag är varför jag har lyssnat på "singel ladies" hela tiden medans jag skrivigt detta inlägget när jag har en känsla att nånstans långt inne i hjärnan faktiskt är kille...

Men nu tog mitt kaffe slut så det är dags att brygga lite nytt och försöka få ner lite skolarbeten på papper också..
Återkommer med fler tankar efter nästa besök på funderar tronen!

LO

Helton <3

Grundtanken med detta inlägget är att visa min kärlek till Portos underbara målvakt Helton da silva Arruda. En showman av sällan skådad klass, en clown i en storklubb, en av de få anledningarna att älska fotboll! Redan posandet på väg in på plan avslöjar vilken hjälte han är, få målvakter lyckas klistra en hel boll under 97 minuters spel!


I väntan på de andra deltagarna hittade vi ett sant United fan!

Men Manchester United fan som jag faktiskt är långt in i hjärtat trots att jag utåt hävdar att jag håller på Southampton får jag väl passa på att hylla en röd hjälte också. Det är få spelare som visar upp sånt hjärta som den brittiska bulldogen Wayne Rooney, trots att han blir stämplad och sliten i lägger han sig inte ner och gråter, hunden bara grimaserar lite illa och fortsätter slita på i sin lagom långsamma march. Stor eloge!


Ett mysigt gäng pojkar i väntan på diverse mat och dryck

Har inte så mycket mer att säga förutom att det var en trevlig kväll på Fox and Ancor med ett gott gäng schtekare. Vill även be om ursäkt för att vi är så dåliga på att uppdatera bloggen och lovar härmed att göra mitt bästa för att bättra mig. Hoppas även på att min bloggkompanion ställer upp med kloka ord så ofta han kan!

Dags att sova som en bäbis
LO


Glory glory man united!

Idag var man äntligen tillbaka i skolan efter ett långt och värdelöst lov, vems dumma idé va det egentligen att ha massa lov på våren? Känner att jag behöver nån att skylla på i detta fallet.. I vilket fall, skolan va precis lika kul som alla dagar man har pappa Hans. Ni som har honom i Geografi vet precis vad jag pratar om.

Efter skolan satte jag mig bak i trädgården, njöt av solen och läste ut min bok. "Svensk maffia" good shit e allt jag har att säga, läs den!

Nu måste jag slänga mig i duschen innan Bernt hinner anlända, halv åtta ska vi befinna oss på fox and ancor och puscha fram vårt älskade Man United! Raport och bilder kommer nog upp senare ikväll!

LO

goder afton

Ett magiskt påsklov lider nu mot sitt slut och imorgon vankas studier. Det som vi så snabbt glömde bort sitter nu där igen som en muterad blodigel. Kort och gott förjävligt! Lovet har kantats utav vaxning, ölhävande, filmtittande och mycket mer. Vuxna män gör saker tillsammans!

Påskafton var en förtrollad kväll, en kväll med stora förväntningar men med ännu större handlingar.



Efter ett långt lov var vi alla trötta som tusan, helt obeskrivligt trötta. Detta firade Olof med att skeda en stund med vår vän Svante!


Måndag morgon och fortfarande ledigt!

Hallå i lådan! Får la börja det här inlägget med att be om ursäkt, känns som vi har tappat stinget i att uppdatera och därför lovar jag e bättring från vår sida!

Vaknade runt halv 12 idag, ruskigt sent för att vara jag! Antar att det e Lördagkvällen som ska få skiten för detta, blev ju ganska hårt. Olof blev upphämtad av Lars när han slutade jobbet för att sedan siktat uppåt i landet. Målet var Harplinge, med besök i diverse hålor på vägen. Väl framme åkte grillen på och på något sätt hamnade Olof som grill ansvarig, efter mycket klagomål lämnade Olof över sin titel till någon annan och lyckades skylla allt det brända köttet på Bernt.

När maten senare befann sig i magen beslöt sig Lars-Olof för att bege sig ner i källaren i fortsätta inta alkohol haltiga drycker i en bubblande tunna istället. Denna tunna blev huvudattraktionen och man skulle kunna säga att hela förfesten spenderades i vatten. När fötterna äntligen hade torkat byttes badkaret mot bilar och målet var stan, tre hjärtan närmare bestämt. Tror inte jag kan uttrycka mig tillräckligt bra i ord för att beskriva hur besviken jag blev på att det inte va den vanliga trubaduren som knäppte på strängarna! Dock var det röj ändå och jag kan fortfarande inte förstå varför vi drog därifrån för att hitta oss själva på B&B istället...

Efter att ha skakat rumpa några timmar på staden var det än en gång Harplinge som stog på att göra listan, Svenssons bil fylldes upp till bristningsgränsen och styrdes norrut. I Harplinge bjöd vi på mer bubblande vatten, bastu, klädpoker, mörkgömme och för lite sömn.

Hungrig, hundbiten och små bakis sitter jag nu här och bloggar för er när jag borde va ute och gå innan frukost. Det är nämligen så att jag, Carlsea och Bernt ska köra en minst 2 veckors deff nu för att se bra ut till sommaren. Bakfyllan som dök upp halv nio igårkväll är förhoppningsvis på väg att lämna min kropp nu och hundbetten är på bättrningsvägen.

Martins kloka citat
  • Man somnar lättare om man ligger ner
  • Den va go för att va öl men äcklig för att va cider
Mer smart kan jag inte komma på så vi avrundar där.
Dock är det dags att plocka fram spikmattan igen och slå er ner på den, bloggen kommer inom kort bjuda på "de officiella ölbrännbolls reglerna", bild på Lars-Olof i bubbelkaret och spännande updäjts om deffen!

Keep it real
LO

Lördag kväll/nattis bubbelpoolen

Ikväll har de schetakande pojkarna som skriver denna bloggen myst halvnakna, ibland nakna, i en bubblig pool i tuffis källare! Nu är vi "full like a buss" och tänker bege oss till stan. Vad natten bjuder på går ej att sia om med tanke på vad vi är kapabla till, kanske ska vi skaka stjärt? Only the night will tell! Catch up with the party tomorrow!




LO - pvkk™

Fredags testet!

Här kommer första delen av vår första bloggs första tradition!




Håll ögon, öron och näsa öppna för nästa fredag smäller det igen! Hook me up om ni har nått sjukt ni vill ha testat!

Er kaffetermos i den långa och mörka natten
LO


Fredagsmys

Långfredagen är äntligen över, under delar av förmiddagen kändes det som det kunde bli en verkligt lång dag men framåt eftermiddagen tog Olof nya tag och började leva livet igen. Det bjöds på lite mysig paddling med Carlsea, fotboll med Frennarps gangsters och bögigt mys i solen, allt en man behöver för att må bra!

Kvällen till ära bjöd Svenne in till grillning och Guitar Hero, vi passade även på att införa en ny tradition till bloggen som när som helst dyker upp här ovan!

LO

Skärtorsdagen - Dagen med stora V!

Kära läsare nu kommer det ni suttit på en spikmatta i väntan på!

Vad pratar jag nu om? Jo givetvis den största dagen i Mr Klingmyrs liv, dagen han vaxade djungeln! På någan fest a while ago uttryckte Daniel bestämt var han stog i vaxnings frågan, tjejer var klena som tyckte det gjorde ont att bli av med sitt hår med hjälpt av varmt klister. Han lovade kärt och heligt att han kunde vaxa sina intima kärleks regioner utan att visa ett enda ansiktuttryck förutom ett leende.

Lindbergh påwsar med vaxet
Lars påwsar lite snyggt med vaxet i högsta hugg

Daniel ser taggad och sammanbiten ut samtidigt
Daniel ser grymt laddad ut


Det verkar som att Carlsea hoppades på mer än bara vaxning

Skärtorsdagen år 2009 var det då äntligen dags att se om Danne skulle göra sig förtjänt av en snackare tröja eller inte. Ett gäng på runt tio förväntansfulla individer plingade på min dörr med vaxet i högsta hugg, mr Dan him self såg belåten ut och leendet satt redan som fastklistrat på hans läppar. Kvällen började med lite öl och vaxning på alla frivilliga, undertecknad blev faktiskt själv av med lite hår på sin vinter beklädda bakdel. Tillslut var det äntligen dags, Daniel tog av sig sina byxor och lade sig lugnt mer på den flyttbara köks ön. Vaxet åkte på och alla ville ha sin del av kakan och få dra lite hår från herr D's underliv, leendet satt fortfarande kvar på läpparna. Visst att whynade lite och bytte form på leendet under aktens gång med all heder åt killen med stone facet!


Ren njutning

Barnpornografi?

Halvsnett leende?

Men fint blev det!

Lars ser nöjd ut efter att ha avhårat en del av Olofs skjärt!

Den enda slutsatsen vi kan dra av denna mindre maskulina kväll är givetvis att männ är hårdare än kvinnor!

Värt att notera:
  • Bernt drog Gullbrandstorp-mitt hus på 9 minuter
  • Större mängder alkohol gär att man blir lite snurrig i hjärnkontoret
  • Trubaduren på tre hjärtan är en riktig klippa som borde få löneförhöjning vad han nu än tjänar
  • Solen kommer inte bara på kvällen utan ibland väljer han att dyka upp på dagtid också
Videoblogg kommer upp så fort den farit genom världsrymden och landat på min hårddisk!

Ut i solen och lek gömma korven eller något annat kul nu små barn!
LO

Fredag morgon i solen

Goder morgon bloggen eller något åt det hållet.

Sitter just nu i solen och käkar frukost, cola och något nikotinhaltigt man trycker upp under läppen. Kan inte låta bli att känna att något inte står rätt till i huvudet, känslan påminner om något man brukar känna på söndag mornar efter att man intagit lagom mängder alkohol haltiga drycker.. Denna känsla är dock inte bara negativ, om jag inte minns helt fel var det en ganska trevlig kväll igår! Saknar även lite hår på min rumpa som fanns där innan gårdagskvällen började, mer av detta kommer upp senare under dagen!

Mindre positivt är att intresset för denna blogg har svalnat brutalt under de få levnads dagar vi har haft. Trodde vi alla var en stor familj som brydde oss om varandra och ville ta del av varandras liv, hur svårt ska det då va att gå in här och läsa någon gång om dagen? Så ryck upp er nu och få era vänner att börja läsa också, hur ska vi annars komma ikapp vår stora idol blondin Bella?

Catch you on the flipside!
LO

090409

GOOOOOOOOOOOOOOOOD MORGON, GOD MORGON, GOD MORGON!!

Hjärligt välkomna ska ni vara till ännu en fantastisk dag här på pvkk™! Denna dagen/kvällen kommer att bjuda på en mängd spännande aktiviteter. Bered er på en fantastisk story ikväll, något ni sällan har skådat i era liv. MER ÄN SÅ KAN VI INTE AVSLÖJA, eftersom det inte är riktigt bestämt ännu... hihihi :)


LO

Hårdrockare är människor även dem!

Livet som jetsetare i Halmstad innebär att man får träffa massa spännande människor, givetvis gör vi vårt bästa för att få dem på film!




LO

Tjenis penis!

Lars har även idag vaknat upp av det mjuka ljudet ifrån en stensåg, härliga tider! Borde vara straffbart att börja arbeta 7.30, vad har hänt med gamla hederliga nine to five? Idag känner jag mig konservativ, det var sannerligen bättre förr.

Dagen bjuder på sol och bad samt en och annan fika tror jag, dock får solandet och badandet ske inne på nautilus eftersom den norska söta väderflickan vid namn Tone Bekkestad har svikit oss och skapat gråa horisonter.

Eftersom Lars inte var med och tittade på film igår så ägnade han sin kväll åt att spela guitarhero och lips med sin älskade mor. Jag vann såklart alla grenar busenkelt.


På återseende - LO pvkk™

Natten, slutet på dagen eller början på ett nytt äventyr?

Dags att sumera bloggens andra dag i livet med att stolt delge er läsare att vi har haft 115 unika besökare sendan denna dagen föddes, känns grymt bra!

Olof har haft en ganska laid back tisdag inehållandes filmtittande med först Lusen och sedan Carlsea, Svenne och Tuffis. För er som inte har sett "smoking aces" vill jag lyfta ett varnande finger och motvilligt erkänna att jag inte fattade ett skvatt av storyn..

Carlseas sömn akut!
Jag och mr Karlsjö har precis avslutat en intim msn konversation och framställt en lista på skottsäkra tips för er stackare som har lite svårt att bjuda in john blund på kafferep.
Så vad ska man då tänka på för att sova bättre?

  • Onanera innan du går och lägger dig så slipper du ligga och tänka på sex hela natten
  • 70-talet ville ha tillbaka sitt gamla sömnknep med att räkna får, nu är det räkna tryckbara brudar som gäller
  • Är du tjej kan du få räkna killar om du inte tänder på tjejer, killar får givetvis också räkna killar om ni vill, här dömmer vi ingen
  • Tycker du det känns lite billigt att räkna killar kan du alltid räkna magrutorna på din drömkille istället, under två siffrigt så är killen inget att ha
  • Föreställ dig att kudden du vilar huvudet på är ett par ytterst välformade vader så somnar du innan du hunnit blinka
Hjälper dessa fantastiska tips från vår inhyrda expert är du nog tyvärr ett hopplöst fall som vi inte kan spendera mer tid på, du får helt enkelt ta en kopp kaffe till och stanna vaken hela natten.

Dröm sött och vakna blött
LO

PORNIE?

HEEEEEEEEEEEJ BLOGGÄÄÄÄN!

Ja, så börjar de allra flesta "v-inltägg" hos den fiiiiiiiiiiiiiinaste människa jag har sätt, Pornie. Hon blandar fakta om hennes magiska liv med tänkvärd fakta och åsikter. När hon inte har något fantastiskt att säga så fyller hon med några charmiga "eeeh", "mmmh", smackar med läpparna och ruffsar sig sådär charmigt i håret som bara hon kan. Lars-Olof är kär....

Detta unikum i branschen hittar du på http://knowles.blogg.se, orientera dig sedan fram med "muspekaren" (härligt ord :$) fram till kategorin "v-blogg" så kommer du genast bli hård i byxan! *HIHI*



Tort regn eller ljög väderkillarna för mig?

Precis som min kollega, min bättre hälft, min wingman, min högra hand och min livspartner tänker jag börja inlägget med att prata till bloggen i hopp på svar. Frågan lyder som följer, HALLÅÅ BLOGGEN HUR E LÄGET?

För de läsare som inte har alla tomtar på loftet eller har glömt smörja hjärnkontoret kan jag härmed avslöja att det är två unga männ som skriver denna bloggen. Dessa individer är Lars och Olof, två till utsidan två helt olika individer men på insidan ungefär lika lika som två blåa bär för en färgblind. Bloggaren Lars får står för hjärnan och fina ord medans Olof är livvakt och står för musklerna, än har vi inte behövt testa Olofs mördarkunskaper men det kanske kommer inom en snar framtid. Den som lever får se helt enkelt!

Olof har hitills spenderat sin dag på gymmet och med en bra bok i trädgården, vad den lite benigare Lars har haft för sig är lite suddigare. Enligt ganska säkra källor har han fortfarande inte kommit över att han inte ens fick mönstra och har därför spenderat dagen med att skjuta oskyldiga människor i en artificiell, instängd datorvärld.

LO

God morgon Halmstad, Sverige, Världen och Hyltebruk...

En sådan fantastisk morgon, inte sant bloggen? (älskar alla som pratar med sin egen blogg, för den svarar väl?)

Idag vaknade Lars-Olof på bästa tänkbara sätt! Vid cirka åttatiden anländer våra härliga byggarbetare för att varmköra sin älskade stensåg. Detta resulterar i ett mycket gällt och näst intill skrikande högt ljud. När jag åter igen lyckats sjunka in i min djupa skönhetssömn gör våren sig påmind. Nu tror ni säkert att jag fick solen i ögonen eller något sådant "jobbigt", men icke! Vad är det med flugor och ansikten egentligen, kan någon av våra kärleksfulla och smarta läsare förklara detta kända fenomen?


Nu har jag då äntligen hasat min beniga, men ytters välformade bakdel, upp ur sängen och in i köket och sedermera till kylskåpet. Denna utomordentliga freonspridande uppfinnig. Vad dagen har att bjuda på får vi återkomma till eftersom svaret på det är ett rakt "vet inte :S"


Lyssna på den här låten så länge, kan vara bland det bästa jag har hört någonsin. Brittans nya!!

Simma lugnt - LO @ pvkk™





Hej alla barn nu blir det godnatt saga!

Kvällen varo mycket givande, både Lars och Olof lärde sig mycket om sina teknika kunskaper och tack vare Ebba von Sydows kusin blev hela filmer förstörd, blir så jävla besviken på sådant beteende! När den romantiska pjäsen "Never back down" med bara tjocka killar och riktigt trashiga feminina varelser äntligen var över gjorde de söta pojkarna det ända rätta och utförde lite klassiskt kuddkrig. Efter en lång och svettig fajt kände vissa mindre feminina skapelser att det va dags att visa att det äro dem som är alfahanar i flocken, tänker inte sitta här om namedroppa men när D-cups Martins flexande av de ytterst välformade melonerna äntligen upphörde drog alla en lättnadens suck och kände sig givetvis lite mindre värda än de gjorde före denna uppvisning.

Efter detta kände delar av flocken att det var dags att öka sin gangster status på Halmstads gator och begav sig ut på de asfalterade stigarna genom staden, givetvis i alldels för många fordon. Färden bestog av drive-by skjutande på stillastående och rullande måltavlor. Det bjöds även på en del spontana tävlingar om vem som hade det snabbaste fyrhjuliga fordenet, allt skedda givetvis i laglig hastighet!

Ett kall inuti mitt ytterst kalla hjärta känner att den obäddade sängen saknar mig och som mann i huset är det nu min plikt att lägga mig ner och utvärdera dagen, planera morgondagen och filisifera om varför pingvinerna badar i frack även när solen skiner. Enligt Windows Vistas ytterst pålitliga vädertjäst kan vi förvänta oss en blöt morgondag trots att vi inte har någon skumpa sprutning inplanerad så dagens paddling kommer antagligen utebli till förmån för soffmys och liknande aktiviteter.

Dröm sött mina små änglar!

LO
Pojken som vet precis hur många bultar det finns på ölandsbron!

HUK I BRUK

Bilden nedan sammanfattar den underbara resan till magiska Växjö med boysen igår. Tack för den våra små favoriter!!

overandout - LO, pvkk™

Frustrerad :(

Det är inte det att jag är arg, bara så jävla besviken!


Efter att ha fixat och donat med en massa kuddar i alla dess former och storlekar för att få en alldeles extra ordinär filmkväll så inträffade problematiken med elektroniken som vi nämnde i vårat tidigare inlägg. När vi kom tillbaka från vårt hårda arbete med teven så fann vi till våran förvåning två muppar liggandes bland VÅRA kuddar!

finner inga ord.........



LO

planerar, utvärderar och filisiferar

Kvällen till ära kom mannen med vaderna, carlsea, med ett förslag om att hasa våra välformade bakdelar till videomix (inte hemmakväll) för att hyra en vackert filmatiserad roman. Stödköp utav godsaker förekom även det. Efter långt planerande, utvärderande och filisiferande kom de fyra söta, men ändå halvt vuxna, pojkarna på att det var filmen "smoking aces" som stod på menyn.

När vi äntligen kom hem, efter att ha tagit oss dit med hjälp av tre bilar på fem personer (ja, vi älskar miljön) var Olof den gamle räven på tok för oteknisk för att iscensätta denna fantastiska pjäs till film. Lars kom då som ett skott och erbjöd en hjälpande hand. Efter en tid av planerande, utvärderande och filisiferande samt ett magiskt lagarbete upptäckte Lars-Olof att scart-kontakten hängde slapp och oengagerad på baksidan. HELT UTAN ARBETSUPPGIFT. Det var inte det att vi var arga eller något, bara så jävla besvikna......

Nu, är filmen igång och alla sitter som på nålar och hackar tänder av förväntan.

På åter seende!

LO - @ pvkk™

Spännande kuriosa....

Vi tänker blogga precis som den famösa Blondinbella och bedårande Kenza. Skillnaden mellan vi och dom är dock att vi är dödliga och inte har kapaciteten, eller ansiktsmuskler i samma liga för att orka bära upp ca 2,3 kilogram kosmetika eller skutta fram i skor med 3 mil höga spjut som klackar...

Ett stort steg för oss, mänskligheten skiter vi i!

Hjärtligt ihjälkomna skall ni våras!

Vi är två små testosteronstinnade men fullt utvecklade tonårspojkar i våra bästa år som länge har funderat på hur vi ska nå ut med våra tankar och funderingar om livet här på planeten Tellus. Under en lång tid har vi försökt att stimulera varandras geniknölar för att komma fram till en lösning. Under en ganska så nyligen utförd fylla så kom vi fram till att vi skulle starta en blogg om våra magiska och helt fantastiska liv, som för övrigt skiljer sig från mängden med häftiga utflykter och impulsiva lekar i diverse parker. Våran största idol är den mäktiga "WoW-Jocke", han är verkligen 1337 (eliiite!!11one)! Även om att spå i framtiden är en omöjlighet, så är vi i princip övertygade om att vi en dag kommer att få träffa denna otroliga man och hans följeslagare i alv-kläder med oanade språkkunskaper i "sims".

Vilken nyans bloggens framtid har är svårt att sia om, är den ljus, eller är den dystert dunkel? Vi tror och hoppas på den allra finaste av dem alla, och ska därför lägga ner våran själ i detta härligt spontana projekt.

Stay tuned @ pvkk™, er termos i gryningen, för en händelserik vardag!


L-O


RSS 2.0